اقدامات لازم قبل از هوشمند سازی ساختمان از مرحله طراحی تا اجرا

,
تصویری از تبلت و افرادی که در حال مشورت کردن جهت هوشمند سازی ساختمان را هستند نشان می دهد.

اقدامات لازم قبل از هوشمند سازی ساختمان

اقدامات لازم قبل از هوشمند سازی ساختمان چیست؟ چه مراحلی باید طی کنیم تا خانه هوشمند با کیفیت و کم هزینه ای داشته باشیم. در این مقاله کارهای لازم قبل از هوشمند سازی ساختمان که باید انجام شود را بیان می کنیم.

ممکن است برای هوشمند سازی منزل خود این سوال برایتان پیش بیاید که هزینه هوشمند سازی به چه میزان است؟ بهترین زمان برای هوشمند سازی چه زمانی می باشد؟ چه اقداماتی باید قبل از هوشمند سازی انجام دهیم؟

برای رسیدن به پاسخ این گونه سوالات به شما توصیه می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

کارهای لازم قبل از هوشمند سازی ساختمان

مراجعه به مشاورین با تجربه

برای اتخاذ تصمیمات درست و جلوگیری از سردرگمی لازم است در هر زمینه با افراد باتجربه و کاردان مشورت کرد.

از آن جا که هوشمند سازی کاری پیچیده و دشواری است در اولین قدم برای هوشمند سازی، مراجعه به تیم مشاوره مجرب در این زمینه است که به شما کمک خواهند کرد که تصمیم درست و مناسبی بگیرید که از چه روشی و چه تجهیزاتی استفاده کنید. مشورت با افراد متخصص به عنوان مهمترین بخش مراحل هوشمند سازی مطرح شده است.

هوشمند سازی تحت پروتکل های مخصوص و به دو شیوه بی سیم و با سیم صورت می گیرد که در زیر توضیحی مختصر راجع به هر کدام از آن ها ارائه می دهیم.

انواع روش های هوشمند سازی ساختمان

هوشمند سازی ساختمان به شیوه بی سیم

هوشمند سازی خانه به صورت بی سیم نیازی به تغییر زیر ساخت و سیم کشی برق ساختمان ندارد که به راحتی می توان آن را اجرا کرد.

هوشمند سازی ساختمان به شیوه با سیم

در این روش یک سری سیم هایی در پشت دیوار ها قرار داده می شود و باید در زمان مناسبی از مراحل ساخت ساختمان پیاده سازی شود. قبل از طراحی نقشه و اجرای سیم کشی برق بهترین زمان برای هوشمند سازی به روش با سیم است.

تخمین هزینه هوشمند سازی

برآورد هزینه هوشمند سازی یکی دیگر از کارهای لازم قبل از هوشمند سازی ساختمان می باشد. هزینه های هوشمند سازی بر اساس پارامترهای متفاوتی تخمین زده می شود، بنابراین نمی توان میزان دقیقی از هزینه پیاده سازی را بیان کرد.

در ابتدا باید تعیین کنیم چه سطحی از هوشمند سازی مد نظرتان است. آیا نیاز است تنها سیستم روشنایی ساختمان، هوشمند شود یا همه سیستم های سرمایشی-گرمایشی، تهویه هوا، سیستم صوتی و دیگر تجهیزات هوشمند و تحت کنترل شما باشد؟

فاکتور بعدی که برای هوشمند سازی ساختمان باید مد نظر قرار داد میزان بودجه شما و همچنین امکاناتی که از خانه هوشمند خود انتظار دارید.

متراژ ساختمان و برند محصولات هوشمند سازی نیز یکی دیگر از عواملی است که بر میزان هزینه مورد نیاز برای هوشمند سازی خانه تاثیر گذار می باشد.

نکته بعدی که باید برای هوشمند سازی به آن دقت کرد زمان اجرا و پیاده سازی آن است.

بهترین زمان هوشمند سازی ساختمان

هوشمند سازی ساختمان دارای چندین مرحله است. در مرحله اول باید نقشه ای از سیستم برق کشی طراحی و محل مناسب برای نصب تجهیزات مشخص شود.

طراحی سیستم برق ساختمان توسط مهندسین که در تیم شرکت هوشمند سازی حضور دارند تهیه می شود.

همواره باید به این نکته توجه کرد که نقشه برق ساختمان باید به نحوی طراحی شود که در آینده بتوان امکانات دیگری از هوشمند سازی را به آن اضافه کرد و آن را ارتقا داد.

 

تصویری از طراحی نقشه ساختمان را نشان می دهد که یکی از اقدامات مهم قبل از هوشمند سازی ساختمان می باشد.

 

انتخاب پروتکل

پروتکل های متفاوتی در زمینه هوشمند سازی ساختمان وجود دارد که هر یک از آن ها دارای معایب و محاسنی هستند.

کارفرما ها برای انتخاب یک پروتکل مناسب جهت هوشمند سازی با شرکت های مربوطه مشورت می کنند.

انتخاب تجهیزات هوشمند سازی و تعیین بهترین برند

بعد از مرحله تعیین نوع پروتکل، نوبت به انتخاب تجهیزات هوشمند با بهترین برند می رسد که یکی دیگر از اقدامات لازم قبل از هوشمند سازی ساختمان می باشد. انتاین تجهیزات مطابق با خواسته های مشتریان از خانه هوشمند و سلیقه آن ها می باشد. به عنوان مثال برخی از افراد انتظار دارند تنها سیستم روشنایی و سیستم سرمایشی- گرمایشی را با گوشی هوشمند خود کنترل کنند برخی دیگر از افراد علاوه بر سیستم های نامبرده شده تمایل دارند آپشن های دیگری نیز در خانه خود داشته باشند به عنوان مثال اجرای رقص نور برای جشن ها، سیستم صوتی هوشمند؛ و همچنین از بین انواع مختلف پنل های هوشمند که در طرح های لمسی، دکمه ای یافت می شود کدام را انتخاب نمایند.

توجه به گارانتی و خدمات پس از فروش از دیگر نکاتی است که همواره باید در هنگام خرید محصولات هوشمند سازی به آن توجه کرد.

نصب سیستم و تجهیزات

هنگامی که سفید کاری درون ساختمان انجام شد تجهیزات هوشمند در مکان هایی که در نقشه تعیین کرده اند نصب می شوند مانند تجهیزات تابلو هوشمند. بعضی از تجهیزات مانند پنل لمسی و کلید های هوشمند بعد از رنگ دیوار بر روی دیوار قرار می گیرند.

هر کدام از سیستم ها باید در زمان مناسبی در جایگاه خود قرار بگیرند.

برخی افراد انتظاری که از خانه هوشمند خود دارند این است که بتوانند با تبلت و یا تلفن همراه سیستم روشنایی و سیستم سرمایشی- گرمایشی را خاموش و روشن کنند و میزان نور و دما را به اندازه دلخواه تنظیم کنند.

برخی دیگر از افراد علاوه بر این موارد گفته شده از خانه هوشمند خود انتظارات بیشتری دارند به عنوان مثال دستیار صوتی را فراخوانی کنند و از این طریق بخواهند آهنگ مورد علاقه خود را پخش نمایند.

بنابراین طبق خواسته ها هزینه هوشمند سازی متغیر خواهد بود.

برنامه نویسی و تهیه اپلیکیشن مناسب

کاربران برای اینکه بتوانند با سیستم های هوشمند ارتباط برقرار کنند نیاز به نرم افزاری دارند که بر روی تبلت یا گوشی هوشمند خود قابل نصب باشد.

مخصصین برنامه نویسی نرم افزار خانه هوشمند را تهیه می کنند تا افراد بتوانند با تجهیزات ارتباط برقرار کنند و از راه دور آن ها را مدیریت نمایند.

تیم فنی و متخصص شرکت ایلیا راژمان صدرا در تمامی مراحل هوشمند سازی ساختمان با شما عزیزان همراه خواهد بود. همچنین این شرکت با برند زوریل تولید کننده محصولات با کیفیت و لوکس با گارانتی 4 ساله می باشد
اقدام به هوشمند سازی بعد از ساخت ساختمان و یا خرید تجهیزات نامناسب باعث می شوند کاربر هزینه های زیادی برای هوشمند سازی متحمل شود بنابراین مشاوره با تیم متخصص ضروری بوده که علاوه بر حذف این گونه هزینه ها باعث افزایش کیفیت پروژه هوشمند سازی ساختمان می شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *