پرده هوشمند چیست؟ نحوه عملکرد و نصب پرده برقی هوشمند چگونه است؟

,
تصویری از ریموت و پرده هوشمند برقی در ساختمان را نشان می دهد.

پرده هوشمند برقی یک وسیله پر کاربرد در منزل برای افزایش راحتی ساکنان

پرده هوشمند برقی یکی از جذاب ترین اکسسوری های خانه هوشمند ایرانی است. تجربه جذاب باز و بسته کردن پرده برقی از راه دور همیشه احساسی متفاوت و بی نظیر برای کاربران ایجاد می کند. نکته اصلی پرده برقی هوشمند قابلیت سازگاری بالای آن با سیستم خانه هوشمند است.

در این مقاله شما را با مفهوم پرده هوشمند، مزایا و کاربردهای آن آشنا می کنیم. برای اینکه بدانید برای داشتن پرده هوشمند در ساختمان به چه تجهیزاتی نیاز است به شما توصیه می کنیم تا پایان این نوشتار با ما همراه باشید.

قابلیت های هوشمند سازی پرده

آیا تاکنون به این فکر کرده اید که ای کاش امکانی وجود داشت که بتوان از راه دور و بدون نزدیک شدن به پرده های منزل، آن ها را باز و بسته کنیم؟

یا اینکه با خودتان فکر کرده اید که ای کاش می شد در ساعات مشخصی از شبانه روز که شما می خواهید، پرده های منزل به طور اتوماتیک باز و بسته شوند و نحوه باز و بسته شدن آن ها به قدری زیبا و با شکوه باشد که شما را به یاد پرده های سینما و تئاتر بیندازد.

مطمئناً لحظاتی در خانه تان پیش آمده که غرق در هیجان تماشای برنامه مورد علاقه تان بوده اید یا هنگام بیدار شدن در صبح دوست داشتید بدون اینکه از تخت خواب تان بلند شوید پرده را باز یا بسته کنید.

در این لحظات شما دوست دارید بدون زحمت دادن به خودتان و از دست دادن لذت تماشای برنامه مورد علاقه تان، پرده ها به صورت خودکار و زیبا باز و بسته شوند.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی خانه هوشمند ایرانی و غیر ایرانی این آرزو تحقق یافته و شما می توانید با نصب پرده های سیستم هوشمند در منزل خود، این رویای ناپیدا را به واقعیتی بدیهی در منزل خود تبدیل کرده و کیفیت زندگی خود را دو چندان کنید.

پرده برقی هوشمند چه کاربردی دارد؟

فضای خانه ای که در آن زندگی می کنیم به صورت ناخود آگاه تأثیر بسیار مهمی بر جنبه های مختلف زندگی ما دارد. در واقع افراد بیرون از منزل، با عوامل زیادی برخورد می کنند و هنگامی که وارد خانه خود می شوند انتظار فضایی پر از آرامش و امنیت دارند به نحوی که تمام خستگی و اضطراب بیرون از منزل را فراموش کنند.

با وجود پرده هوشمند برقی دیگر نگران باز و بسته کردن پرده ها در طول شبانه روز، هر چقدر هم که سنگین و سخت باشند وجود ندارد. شما می توانید پرده برقی هوشمند منزلتان را چندین بار در روز با کمک سیستم پردازش خانه هوشمند و یا در شرایطی بدون این سیستم باز و بسته کنید.

اگر به مباحث مرتبط با خانه هوشمند علاقه دارید مقاله زیر را مطالعه کنید.

کنترل خانه هوشمند از رویا تا واقعیت | خانه هوشمند خود را با زوریل کاملا در کنترل خود درآورید

با این قابلیت شما دیگر نیازی به درگیر کردن خودتان به باز و بسته کردن پرده های زیبای منزلتان ندارید چرا که با نصب سیستم هوشمند در خانه، همه این موارد طبق زمان بندی دقیق و به موقع اتفاق می افتد.

مزایای پرده برقی هوشمند

جدای از زیبایی و راحتی که پرده هوشمند برقی در طراحی داخلی ساختمان ایجاد می کند، قابلیت های دیگری دارد که در زیر به مواردی از آن ها اشاره می کنیم.

  • قابلیت تنظیم سرعت در پرده هوشمند
  • دارای کمترین صدا و لرزش در باز و بسته کردن پرده
  • کنترل چند پرده در منزل به طور همزمان و مجزا
  • باز و بسته شدن پرده ها در ساعات تعیین شده در روز به صورت خودکار
  • قابلیت کنترل پرده ها در مدل و وزن های گوناگون

یکی از نکات اصلی پرده برقی قابلیت کنترل پرده ها از راه دور است. یعنی اگر شما در آشپزخانه و یا هر بخش دیگری از منزل که باشید، می توانید بدون رفتن به نزدیکی پنجره، پرده ها را تنها با زدن یک ریموت و یا صفحه موبایل خود باز و بسته کنید.

این تنظیمات برای تک تک پرده ها می تواند به صورت یکسان یا متفاوت صورت گیرد. اتفاق جالب تر اینکه کنترل سیستم پرده هوشمند فقط از طریق ریموت و موبایل نیست شما می توانید حتی از طریق ساعت هوشمند خود، لپ تاپ و یا تبلت به راحتی تنظیمات پرده هایتان را کنترل کنید.

تا اینجا با مفهوم پرده هوشمند و مزایای آن آشنا شدیم. در ادامه انواع روش های نصب و تجهیزات مورد نیاز برای هوشمند سازی پرده را بیان می کنیم.

آیا برای استفاده از پرده برقی باید پارچه متفاوتی داشته باشیم؟

هنگام نصب پرده برقی شما می توانید از هر نوع پارچه ای که مایل به دوخت آن به عنوان پرده منزلتان هستید، استفاده کنید. در واقع یکی از مزیت های اصلی پرده برقی این است که در انتخاب نوع پرده، هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد و شما می توانید از هر نوع پارچه با طراحی دلخواه خود برای زیبایی و جلوه منزلتان استفاده کنید.

انواع روش های نصب پرده

به طور کلی نصب پرده هوشمند در هر جای دنیا اصول یکسانی دارد که با رعایت این اصول نصب پرده برقی بسیار راحت تر می شود.

در نصب پرده هوشمند به جای میله پرده از ریل برقی استفاده می شود و در داخل این ریل ها تسمه هایی قرار دارد که با اتصال به موتور برقی حرکت می کنند. معمولاً نصب این نوع پرده به دو روش کلی سقفی و دیواری صورت می گیرد.

  • نصب پرده به روش سقفی

ابتدا با کمک یک مداد و دو عدد براکت، پهنای عرض پرده را مشخص می کنیم و آن دو را علامت گذاری می کنیم. بعد از مشخص شدن پهنای عرض، جای علامت گذاری شده را با دریل سوراخ می کنیم.

هنگامی که با کمک دریل محل علامت گذاری شده را سوراخ کردیم نوبت به قرار دادن براکت ها در محل سوراخ شده می رسد. در نهایت کاست پرده را در داخل براکت ها قرار می دهیم تا سفت شود.

  • نصب پرده به روش دیواری

ابتدا به اندازه 10 تا 15 سانتی متر گوشه بالایی سمت چپ و راست پنجره را علامت گذاری می کنیم. بعد از این مرحله که اندازه گیری کردیم، براکت ها را با کمک دریل در محل علامت گذاری شده قرار می دهیم.

بعد از اینکه براکت ها را در جای مناسب قرار دادیم باید پشت پرده برقی را روی براکت ها نصب کنیم. برای اطمینان از نصب کامل پرده به روش صحیح می توانید آن را با ریموت امتحان کنید.

تجهیزات مورد نیاز برای نصب پرده هوشمند

به طور کلی برای نصب هر اکسسوری خانه هوشمند نیاز به یک سری مواد اولیه است. در مورد پرده هوشمند هم این قاعده وجود دارد و به تجهیزات اولیه ای نیاز داریم که بسیار مختصر بوده و هزینه چندانی ندارد. بنابراین نگران هزینه تهیه این ابزار ها نباشید.

  • پایه دیواری پرده برقی

این ابزار باید بر روی دیوار نصب شود و نقش آن متصل کردن ریل به دیوار است.

  • ریموت

تهیه کردن ریموت در نصب پرده هوشمند به منظور قابلیت کنترل موتور برقی از راه دور است.

  • موتور برقی

این ابزار برای به حرکت در آوردن تجهیزات متحرک در سیستم هوشمند مورد استفاده قرار می گیرد و اگر توان الکتریکی آن بین 45 تا 75 باشد کافیست.

  • رسیور

موتور برقی و رسیور با کمک چند سیم به هم متصل می شوند. وظیفه رسیور انتقال فرمان دریافتی از ریموت به موتور است. نقش این ابزار در سیستم پرده هوشمند بسیار حیاتی است و بدون آن عملاً حرکت دادن پرده در جهت فرمان هوشمند امکان پذیر نیست.

  • ریل

ریل ها به دو صورت یک طرفه و دو طرفه هستند و نقش آن ها سوار کردن تمام قطعات مربوط به پرده و نگه داشتن آن ها است.

  • درایو

در پرده های معمولی به منظور جلوگیری از خروج گیره های غلطکی، در دو سر انتهایی ریل دو عدد گیره نصب می کنند. در نصب پرده برقی کمی متفاوت است و در یک سر ریل موتور برقی و در سر دیگر درایو هرزگرد نصب می شود.

  • گیره غلطکی

برای به حرکت درآوردن پرده در مسیر ریل استفاده می شود.

  • هنگر

کار اصلی هنگر در سیستم پرده هوشمند انتقال نیروی موتور به تسمه ها است.

  • تسمه و سیم بکسل

برای کامل شدن کار سیستم پرده هوشمند باید نیروی تولیدی توسط موتور برقی نقل و انتقال پیدا کند. تسمه و سیم بکسل این کار را به راحتی انجام داده و نیروی تولید شده موتور را به هنگرها منتقل می کند.

تصویری از گوشی هوشمند، ریموت، پرده و دیگر تجهیزات نصب در هوشمند سازی پرده را نشان می دهد.

 

در مطلب بعدی در مورد موتورهای پرده برقی صحبت می کنیم.

انواع موتور های هوشمند سازی پرده

  • موتور هوشمند

این نوع موتور از دو سیم فاز و یک سیم نول تشکیل می شود. در واقع وظیفه اصلی آن کنترل موتور و پرده برقی است.

  • موتور رسیور دار

با استفاده از این موتور فرد می تواند با در دست داشتن یک ریموت، کنترل موتور پرده برقی، کرکره، سایه بان و بسیاری دیگر از ابزار آلات را در دست بگیرد.

نصب پرده برقی مزایای بسیاری دارد که ممکن است توضیحات بیش از این مقدار که تاکنون گفته شده از حوصله شما خارج باشد.

چه بسا با باز و بسته شدن پرده ها به طور اتوماتیک در ساعات منظمی از شبانه روز در زمان عدم حضور شما در خانه، سارقان را به شک بیندازند که شما در خانه حضور دارید و از دستبرد زدن به منزلتان خودداری کنند که این روش برای امنیت خانه هوشمند به کار می رود.

اگر علاقه به نصب خانه هوشمند ایرانی و یا پرده هوشمند برقی در منزل خود دارید، کافیست با شماره 7136265062  تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان همکاران ما در شرکت ایلیا راژمان صدرا استفاده فرمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *