هوشمند سازی خانه های قدیمی امکان پذیر است؟ به چه صورت این کار انجام می شود؟

,

آیا فقط خانه های نوساز را می توان هوشمند کرد؟

هوشمند سازی خانه های قدیمی ممکن است؟ چگونه؟ برای هوشمند سازی ساختمان های قدیمی کدام نوع هوشمند سازی مناسب تر است؟ خانه هوشمند Wireless یا خانه هوشمند Wire ؟

اگر مایلید پاسخ تمام پرسش های خود را بدانید، توصیه می کنیم حتما تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

خانه هوشمند چیست؟

خانه هوشمند به خانه ای گفته می شود که تمام دستگاه  ها و ابزارهای موجود در آن بر بستر اینترنت و یا شبکه با یکدیگر تعامل بر قرار می کنند و از طریق ابزار الکترونیکی مانند تلفن همراه یا پنل لمسی می توان آن ها را کنترل نمود.

در واقع در سیستم خانه هوشمند صدها دستگاه با ارتباط با اینترنت اشیا، اطلاعات و داده های خود را به اشتراک می گذارند و بدین طریق به صورت خودکار بسیاری از کارها مانند روشن کردن لامپ ها، سیستم سرمایشی، سیستم گرمایشی، باز کردن درب خانه و … به سادگی انجام می شود.

اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خانه هوشمند هستید، توصیه می کنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید:

خانه هوشمند چیست؟ هوشمندسازی ساختمان چه امکانات و خصوصیاتی به بنا می دهد؟

آیا می توان خانه قدیمی را هوشمند نمود؟

بدون شک تصور بیشتر ما از خانه های هوشمند، خانه های مدرن و تا حدودی تخیلی می باشد که در فیلم و سریال ها مشاهده می کنیم. اما در رابطه با این موضوع لازم است بدانید که این طرز تفکر، غلط است. چرا که علاوه بر خانه های نوساز، خانه های چند سال کار کرده و قدیمی را هم می توان هوشمند کرد.

چگونه می توان به هوشمندسازی ساختمان های قدیمی پرداخت؟

به طور کلی هوشمندسازی خانه و ساختمان به دو صورت انجام می شود:

  • تکنولوژی بی سیم یا Wireless

در تکنولوژی بی سیم تجهیزات از طریق WI-FI با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. در این روش برای هوشمند سازی خانه نیازی به دستکاری سیم کشی ساختمان نیست.

  • تکنولوژی با سیم

در این نوع هوشمند سازی برخلاف روش بی سیم، سیم کشی و تابلو برق خانه به طور کامل تعویض می شود. بهترین زمان برای اجرای تکنولوژی با سیم قبل از اجرای تاسیسات برقی ساختمان است.

بنابراین با توجه به معرفی این دو روش متوجه می شوید که بهترین گزینه برای هوشمندسازی خانه های قدیمی، روش بی سیم می باشد. زیرا با این روش برای هوشمندسازی نیازی به تخریب ساختمان و تغییر سیم کشی و لوله کشی برق در ساختمان نیست و هزینه ها نیز به همین منظور کاهش چشم گیری خواهند داشت.

تصویری هوشمند سازی ساختمان های قدیمی است که در آن دستان یک مرد را نمایش می دهد که با تبلت خود مشغول کنترل خانه هوشمند است.

آیا از طریق روش سیمی نمی توان خانه های سنتی را هوشمند کرد؟

با توجه به مزایا و محدودیت هایی که هر دو روش دارند، ممکن است بسیاری از افراد به دلایلی متفاوت خواهان هوشمند سازی خانه قدیمی خود به روش با سیم باشند. اما سوالی که در اینجا برای آن ها پیش می آید این است که آیا این کار امکان پذیر می باشد؟

در پاسخ به این سوال لازم است بدانید که هوشمند سازی خانه قدیمی به کمک تکنولوژی سیمی امری غیر ممکن نمی باشد، اما مالک خانه در قبال این کار باید هزینه زیادی بپردازد.

مطمئنا هرچه قدمت یک خانه بیشتر باشد روش سیم کشی برق خانه به همان میزان قدیمی تر و سنتی تر خواهد بود و برای هوشمند سازی به تخریب و تغییرات بیشتری نیاز دارد که شاید از نظر زمان و هزینه برای مالک ساختمان مقرون به صرفه نباشد.

کدام یک از بخش های خانه قدیمی امکان هوشمند سازی دارد؟

محدودیتی در این زمینه وجود ندارد و تمام قسمت های یک خانه قدیمی از جمله:

قابلیت هوشمندسازی دارند.

هزینه هوشمند سازی ساختمان های قدیمی

آیا هزینه هوشمند سازی یک خانه قدیمی بالا است؟ شاید در نگاه اول و بدون برآورد هزینه های یک خانه قدیمی این پاسخ به ذهن شما برسد که مطمئنا هوشمند سازی یک خانه قدیمی هزینه بالایی دارد؛ اما نکته قابل توجه این است که با هوشمند سازی ساختمان، مصرف انرژی تا حد قابل توجهی کاهش می یابد و طول عمر دستگاه و تجهیزات درون خانه افزایش پیدا می کند.

این مسئله به مرور هزینه های مصرفی را تا حد زیادی کاهش می دهد و آسایش و آرامش بیشتری را برای ساکنین خانه فراهم می نماید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *