دستگاه کنترل مرکزی خانه هوشمند چیست؟ چه کاربردی دارد و نحوه ی عملکرد آن چگونه است؟
دستگاه کنترل مرکزی خانه هوشمند
دستگاه کنترل مرکزی خانه هوشمند یا کنترل کننده مرکزی خانه هوشمند، مانند یک مغز متفکر بر تمام بخش ها و قسمت های خانه نظارت دارد و آن ها را مدیریت و کنترل می کند. در واقع از طریق این سیستم تعامل، واکنش و ارتباط میان تجهیزات هوشمند با یکدیگر مشخص می شود.
این سیستم هوشمند وظیفه پردازش اطلاعات کامل خانه را بر عهده دارد. تمام اطلاعات بدست آمده از درون و بیرون خانه توسط دوربین های پردازش تصویر و سنسور ها بدون کم و کاست و یا حتی فیلترینگ جهت پردازش به برد پردازش مرکزی منتقل می شود.
به عنوان مثال فرض کنید می خواهید درب منزل را همانند سیستم امنیتی تصویری گوشی های آیفون یا همان فیس تایم (FaceTime) از طریق بررسی چهره باز کنید. در این صورت کنترل کننده مرکزی خانه هوشمند، اطلاعات را از دوربین درب منزل دریافت کرده و با پردازش تصویر هوشمند، پس از تشخیص صلاحیت ورود، دستور اجازه ورود را به درب منزل صادر کرده و به فرد اجازه ورود به خانه را می دهد و در صورت عدم صلاحیت فرد برای ورود، درب ها باز نمی شوند.
به کمک دستگاه کنترل مرکزی خانه هوشمند، زمانی که در خانه حضور دارید، می توانید از طریق تاچ پنل های نصب شده بر روی دیوار یا ابزارهایی مانند گوشی و یا تبلت و یا حتی دستیار صوتی (Alexa) به پنل مدیریت این سیستم هوشمند وارد شوید و به مدیریت و کنترل تجهیزات بپردازید.
علاوه بر این زمانی که در خانه حضور ندارید، از راه دور به راحتی با ورود به پنل مدیریت سیستم که به وسیله ابزارهای الکترونیکی مانند تلفن همراه، تبلت یا لب تاپ امکان پذیر می باشد، می توانید نظارتی کامل و دقیق بر خانه هوشمند خود داشته باشید.
به عنوان مثال، در صورت نیاز سناریو خاصی را اجرا می کنید یا به شخص مهمان از طریق مدیریت درب های هوشمند، اجازه ورود می دهید.
از دیگر مزیت های دستگاه دستگاه کنترل مرکزی خانه هوشمند امکان برقراری ارتباط با انواع پروتکل های خانه هوشمند می باشد. علاوه بر این محدودیتی در تعداد ابزارهای متصل شده به سیستم مرکزی وجود ندارد.
بنابراین اگر می خواهید منزلی تمام هوشمند با امکانات بی نظیر داشته باشید؛ یکی از اولویت ها قطعا استفاده از کنترل کننده مرکزی خانه هوشمند می باشد.
دقیقا این سیستم چه عملکردی دارد؟
در واقع سیستم کنترل مرکزی خانه هوشمند، اطلاعات ورودی به دست آمده از تجهیزات هوشمندی مانند کلیدهای هوشمند، سنسور اعلام و اطفا حریق، سنسور دود، سنسور حضور افراد و دوربین های مداربسته ی موجود در خانه را به صورت مستقیم و بدون تغییر دریافت می کند.
اگر به کنترل خانه هوشمند علاقه مند هستید پیشنهاد می کنم بخوانید:
کنترل خانه هوشمند از رویا تا واقعیت | خانه هوشمند خود را با زوریل کاملا در کنترل خود درآورید
سیستم مرکزی پس از دریافت تمام این اطلاعات که به صورت لحظه ای به سیستم منتقل می شود؛ نسبت به پردازش این اطلاعات اقدام می کند.
برای مثال در صورتی که سنسور حضور افراد اطلاعاتی نسبت به تشخیص فردی در منزل را برای کنترل کننده مرکزی خانه هوشمند ارسال کند، برد پردازشی بعد از بررسی اطلاعات، دستور صادر شده به سیستم های فرمان پذیر جهت اجرا منتقل می شود و چراغ تا زمان دریافت دستور جدید دیگری روشن یا خاموش باقی می ماند.
مزیت های برد پردازشی خانه هوشمند چیست؟
یکی از مزیت های سیستم کنترل مرکزی دریافت آپدیت های نرم افزاری مداوم است که البته این مورد به شدت به تیم فنی و شرکتی مرتبط است که شما از آن محصول را تهیه کرده اید.
به عنوان مثال شرکت ایلیا راژمان که تولید کننده و مالک برند خانه هوشمند زوریل است، نرم افزار هایی را برای برد پردازش خورد طراحی کرده است که این نرم افزار را سیستم عامل خانه هوشمند زوریل یا zooril operation system (zos ) می نامند و این سیستم عامل به طور متداول آپدیت شده و باگ های مربوط به نرم افزار رفع شده و امکانات جدید دیگری را به آن اضافه می کند.
نرم افزار کنترل کننده مرکزی خانه هوشمند در واقع راه صحبت شما با خانه هوشمند هستند. این سیستم امکان تعریف بخش ها، سنسورها و سناریوها را دارد. از دیگر مزیت های این روش توانایی مشخص کردن سطح دسترسی هر کاربر می باشد.
بخشی از امکانات این سیستم عبارتند از :
- بروز رسانی نرم افزار
- توسعه ماژول ها ی لازم و دریافت ماژول های جدید
- سناریو سازی
- مانیتورینگ کامل خانه و اماکن
- تعریف تمامی بخش ها
- تعریف اکانت کاربری برای اجازه اتصال از طریق نرم افزارها
- تعیین سطح دسترسی کابران به بخش های مختلف
- ارتقای مداوم نرم افزار و افزوده شدن امکانات جدید متناسب با نیازها
- ارسال SMS
- کنترل از راه دور و هر نقطه از دنیا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.